Skip to main content
Розмістити

© Сайт оголошень Bizy. Усі права захищено.

 
 
 
 

Вартість реєстрації торгової марки для Амазон

При реєстрації торгової марки ви отримуєте повну юридичну захист свого продукту. Крім цього, ваш товарний знак отримує особливості капіталу і може бути використаний у торгових угодах, виступати в якості застави, бути подарунком і т.д. Свідоцтво про реєстрацію дозволить отримати заборону на його використання іншими особами та право на отримання компенсації за збитки. Ви також зможете передавати товарний знак в користування і таким чином отримувати дохід від його використання. Зареєстрований товарний знак - це свідоцтво надійності компанії.

Процес реєстрації торгової марки

Для отримання реєстрації необхідно пройти пошук на предмет доступності назви і після цього подавати необхідні документи. Професійний пошук включає в себе класифікацію для оцінки вартості реєстрації і перевірку на всі комбінації, де 2-3 букви не вважаються різницею, а також фонетику і транскрипцію. Реєстрація патенту, отримання авторських прав на фотографії та лістинг на Amazon проводяться окремо.

Реєстрація торгової марки в США

Професійний пошук в США від 100$ включає класифікацію для оцінки вартості реєстрації. Після результатів даються рекомендації, як обійти можливий відмову або підвищити шанси на успіх. Подача документів в США коштує 775$, а за кожен додатковий клас +350$. Цей процес займає від 7-12 місяців. Великобританія та Німеччина займають від 3-4 місяців і коштують від 650 €, а прискорена реєстрація в Німеччині - від 750€. Подача документів в Японії коштує від 1100$ і займає 10-16 місяців, а отримання сертифіката - 600$. Сума реєстрації ТМ в Європі в усіх країнах становить приблизно 1300€ і займає від 4-6 місяців, а в Китаї - від 800$ і займає 12 місяців. В Австралії та Канаді вартість реєстрації становить від 800$ і займає від 24-36 місяців, а за видачу сертифіката в Канаді додатково доводиться заплатити 400$. Реєстрація в США через IP Акселератор коштує від 1300$, а будь-які виклики - від 400$. Важливо знати, що бренд реєструється тільки для наданого товару з лістингом.

Реєстрація в додаткових країнах

Крім США, ми пропонуємо реєстрацію торгової марки в таких країнах, як Бенелюкс (Голандія, Люксембург, Бельгія), Ізраїль, Казахстан, Україна, Болгарія, Грузія, Фінляндія, Швеція, Португалія, Індонезія, Японія, Індія, Швейцарія, Канада, ОАЕ, Саудівська Аравія, Македонія, Італія, Молдова, Південна Африка, OAPI (Країни Центральної Африки), В'єтнам, Мексика, Південна Корея, Малайзія, Бразилія, Вірменія, Киргизстан, Сінгапур, Бруней.

Отримання рішення та додаткові послуги

Надання рішення щодо отримання торгової марки або викликів. Прості виклики коштують від 100$. Відповідь на складні виклики та відмову - від 200$. Докази використання товару коштують від 450$ (опціонально). Продовження терміну не використання товару на півроку коштує від 450$ (опціонально). Подача аффідевіту через 5 років коштує від 450$ за клас. Оновлення захисту кожні 10 років коштує від 625$ за клас.

Реєстрація торгової марки - це важливий крок для захисту вашого бренду і продукту. Зверніться до професіоналів у реєстрації торгової марки і отримайте повну юридичну захист. Наші експерти допоможуть вам у всіх етапах процесу реєстрації і забезпечать успішний результат